Kirjoittaja Aihe: ensin maaperätutkimus vai talon rakentaminen?  (Luettu 675 kertaa)

haave

  • Vieras
ensin maaperätutkimus vai talon rakentaminen?
« : Syyskuu 07, 2015, 12:18:21 ip »
Eli jos ostan tontin mihin ei ole tehty maaperätutkimuksia ja samalla olen hankkimassa taloa siihen jossa on maavarainenlaatta perustalla, mutta jos käykin niin että tontti tarvii paalutusta, olisiko sittenkin ollut edullisempi perustaa talo jossa on tuulettuvaalapohja? Eli näin ei ole käynyt, mutta voiko näin olla mahdollista?

Vai pitääkö maaperätutkimukset hankkia ensin ennen kuin havittelee sitä taloa?

Ja että onko se rossitalo siten edes taloudollisin perustaa, jos tarvii paalut?

hölmölä

  • Vieras
Vs: ensin maaperätutkimus vai talon rakentaminen?
« Vastaus #1 : Syyskuu 07, 2015, 12:20:14 ip »
Lait eivät todella ole kuluttajan vaan myyjän puolella kuluttajaa vastaan. Tällaistakaan ongelmaa ei pitäisi edes tulla vastaan. Huomaa kumpi osapuoli on säännöt tehnyt. Suomessa tehdään kaikki järjenvastaisesti kun ennen ei tarvinnut kuin uskoa ja ostajat olivat tyhmiä.. sen myyjänhän pitäisi itsestään tehdä nämä tutkimukset jotta voisi vakuuttaa ostaja ostettavan tuotteen siitä että se ei ole pelkkää rahan menoa ja huono kauppa.

Rakennuslupaa ei yleensä saa ilman pohjatutkimusta. Tontin myyjä ei voi tutkimusta teettää, koska toimeksiannossa otetaan kantaa siihen, mihin kohtaa tonttia rakennetaan ja mitä on tarkoitus rakentaa.

OKT:n paalut maksavat noin 4.000 - 10.000 paalujen pituudesta, määrästä ja tyypistä riippuen. Paalutus kestää yleensä yhden työpäivän.

Rossipohja on erinomainen ratkaisu. Kun teen itselle, on talossa AINA ryömintätila. Ryömintätilalla ei ole ylärajaa. Hilpein koskaan näkemäni rossipohja olis se, jossa oli biljardisali ja "kirjastohuone".

 

Pikavastauksessa voit käyttää bb-koodia sekä hymiöitä kuten normaalistikin.

Nimi: Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet: